Filosofia

Ningú no prospera tret que ofereixi beneficis als altres

 Aquest és el pensament de Tadao Yoshida, fundador de YKK, resumit en la “Filosofia del Cicle del Bé” en el que es basen les activitats del Grup YKK.

Així, argumentava que el benestar ha de ser compartit amb totes les parts relacionades. Aquest enfocament es duu a terme en diferents àmbits com la qualitat de vida, benestar i la igualtat dels individus i el respecte i la protecció del medi ambient, per tal de garantir la prosperitat de les comunitats locals en les quals YKK desenvolupa la seva activitat.

catch_philosophy

YKK persegueix valor corporatiu d’alt significat

Les empreses del Grup YKK cerquen obtenir la satisfacció dels seus clients, guanyar la gran consideració de la societat i fer feliços i orgullosos als seus empleats. Com a mitjà per aconseguir-ho, YKK està millorant la qualitat dels productes, tecnologia i gestió. L’equitat és l’estàndard fonamental per a totes les operacions empresarials del Grup YKK, sent aquesta la base de les decisions de gestió.

principle_03

Tant la filosofia d’YKK com el principi de gestió es reflecteixen en uns valors fonamentals que tenen com a objectiu la creació d’oportunitats pels empleats, la insistència en la qualitat de tot, i la construcció de confiança, transparència i respecte.

Desplaçat dalt de tot