E-MAIL: Correu electrònic LOPDGDD

YKK ESPAÑA SA és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Interessat i l’informa que aquestes dades es tractaran de conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

Finalitats i legitimació del tractament: enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis (per interès legítim del responsable, art. 6.1.f GDPR basat en l’art. 21 LSSI).

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la finalitat del tractament o mentre hi hagi prescripcions legals que en dictaminin la custòdia i quan ja no sigui necessari per a això, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir l’anonimització de les dades o la seva destrucció total.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, tret que sigui obligació legal.

Drets que té l’Interessat:

  • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. 

Dades de contacte per exercir els seus drets:

YKK ESPAÑA SA. Travessera de les Corts, 55 Bajos – 08028 BARCELONA (Barcelona). E-mail: ykkes_compliance.esp@ykk.com

Desplaçat dalt de tot