Formulari de contacte

Per a nosaltres és molt important conèixer les seves opinions o dubtes per poder donar-li cada dia un millor servei. Si desitja expressar qualsevol situació, ompli el següent formulari.

Termes en matèria legal de protecció de dades

D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades i en compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell (articles 5 a 11), YKK posa en el seu coneixement que disposa d’un Registre d’activitats de Tractament (RAT) definit com ADMINISTRACIÓ. Té dret a exercir els drets d’oposició, accés, rectificació supressió, limitació de tractament, portabilitat i oposició en l’àmbit reconegut pel Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell.

Per a qualsevol aclariment, pot dirigir-se per correu electrònic a compliance@ykk.es o per escrit mitjançant instància dirigida a l’adreça d’YKK en Travessera de les Corts, 55, Baixos 08028 BARCELONA.    He llegit i accepto les polítiques de privacitat i cookies d'aquest lloc web. Estic d'acord amb que aquesta web emmagatzemi la informació que envio perquè puguin respondre a la meva petició.

    Desplaçat dalt de tot