Construïm junts un futur sostenible?

Sostenibilidad_home

Construïm junts un futur sostenible?

En la filosofia del Cicle de Bé d’YKK es reconeix la gestió ambiental com un dels nostres pilars fonamentals.

Aquest desig de protegir el medi ambient es va materialitzar el 1994 amb la signatura del Compromís Mediambiental per abordar i promoure l’harmonia amb el medi ambient com la més alta prioritat de la nostra activitat empresarial.

És per això que YKK ha desenvolupat diferents productes sostenibles, com la gamma d’articles reciclats Natulon®, els reciclables de Nylon mono-material, així com diferents propostes de productes provinents de materials vegetals com les cremalleres GreenRise®, les de cotó orgànic o les de Lyocell amb fibres TENCEL™. També ha iniciat la introducció de la tecnologia Eco-Dye® per a la reducció de l’ús de l’aigua en el procés de tintura.

Al març de 2020 YKK va signar la Carta de la Indústria de la Moda per a l’Acció Climàtica, comprometent-nos no només a continuar implementant processos de desenvolupament i fabricació de productes sostenibles, sinó també a col·laborar amb els nostres clients per treballar conjuntament tenint com a objectiu la protecció mediambiental .

Per aquesta raó, voldríem identificar quines són les teves necessitats en aquesta matèria i d’aquesta manera poder desenvolupar accions sostenibles en tots els àmbits, no només en el de productes i fabricació, també en embalatge, emmagatzematge, transport ….

 

Col·laborem!

Contacta amb nosaltres per iniciar noves accions i projectes sostenibles!

sostenibilidad_cat
Construïm junts un futur sostenible?
Desplaçat dalt de tot